Pentru a completa oferta Vast Natur vă oferim şi următoarele servicii:

1. Transport

Asigurăm variante avantajoase de transport pentru clienţi din întreaga ţară. Ambalarea produselor se face pe paleţi de lemn asiguraţi cu folie de plastic pentru o protecţie corespunzătoare pe durata transportului. Livrarea se poate face în cel mai scurt timp, fie din depozitul propriu fie din cele ale distribuitorilor noştri.

2. Consultanţă

Vast Natur vă poate oferi informaţii şi consultanţă gratuită legate de alegerea potrivită a tipului de piatră naturală pentru proiectul dumneavoastră. Este important să cunoaşteţi astfel de detalii pentru că, deşi la suprafaţă pot arăta la fel, produsele din piatră sunt diferite. Când se iau în discuţie rezistenţa structurală, uzura, stabilitatea şi culorile, acestea sunt specifice fiecărui produs în parte.

Alegerea şi amenajarea produselor din piatră ornamentală reprezintă decizii pe termen lung, de aceea vă putem oferi cea mai bună consultanţă, bazată pe experienţa noastră de peste 10 ani şi pe strânsa colaborare cu arhitecţi, specialişti în amenajări, designeri şi firme din domeniul construcţiilor.

3. Montaj

Compania noastră execută lucrări de montaj sau placare cu piatră naturală utilizând produsele de înaltă calitate Vast Natur, personal specializat şi cu experienţă pentru a asigura stabilitate şi o bună durabilitate a lucrărilor.