DESPRE NOI

Despre Noi

Descoperă povestea noastră - Pasionați de Piatră și Tradiție

Cu o prezență solidă de două decenii în industria pietrei naturale decorative, VAST NATUR se remarcă ca unul dintre principalii producători, oferind o gamă variată de produse ideale pentru placări cu piatră decorativă pentru pereți interiori și exteriori, pavaje pentru amenajări exterioare, zidărie, garduri, pardoseli, trepte, obiecte decorative pentru grădină și lucrări speciale de restaurare.

Situată în Dobrogea, zona Baia, Tulcea, cariera noastră de calcar ne furnizează materia primă pentru realizarea produselor. VAST NATUR pune accent pe frumusețea și durabilitatea pietrei naturale, oferind produse finite remarcabile cu un design mereu actualizat și modern. Ne mândrim cu faptul că serviciile noastre speciale și diversitatea produselor au fost constant la cel mai înalt nivel de calitate, contribuind la o creștere susținută în ultimii ani.

Construim alături de tine

Clienții noștri sunt cei care ne-au ajutat să evoluăm și să creștem, și suntem dedicați în continuare pentru a aduce la viață cele mai frumoase proiecte de design și amenajarea atât exterioară, cât și interioară.

Respectăm natura

Compania noastră are întotdeauna în vedere limitarea impactului negativ asupra mediului, protecția și reabilitarea progresivă a mediului care ne înconjoară.

Gamă diversificată

Vast Natur realizează produse pentru placări cu piatră ornamentală, pavări cu piatră pentru alei și grădini, zidărie rustică, plăcări de pereți interiori sau exteriori etc...

1000+

Metrii de piatra lunar

50+

Angajati si experti colaboratori

512+

Proiecte de succes

20+

Ani de experienta

FABRICA

DE PRELUCRARE

Tradiție și Tehnologie

Inovație în Prelucrarea Pietrei: Descoperă Fabrica Noastră de Vârf

Fabrica și cariera de piatră naturală sunt situate în comuna Baia, județul Tulcea. Cariera se întinde pe o suprafață de două hectare și extragem aprox 1500-2000 metri cubi de calcar ornamental pe an.

În fabrică, piatra decorativă este prelucrată în diferite produse de diverse forme și dimensiuni. În funcție de cerințe, capacitatea de producție de 1500-2000 mp/ lună.

Compania noastră investește în mod constant în tehnologie și în dezvoltarea personalului pentru a asigura un proces de producție la standarde competitive.

Motto-ul nostru

Timpul trece, pietrele rămân” – Această deviză reflectă nu doar durabilitatea produselor noastre, ci și angajamentul nostru în a crea opere de artă din piatră naturală care vor rezista testului timpului.

Cu o experiență de 20 de ani în spatele nostru, suntem pregătiți să transformăm ideile dvs. în realitate. Vizitați-ne și descoperiți calitatea, frumusețea și durabilitatea pietrei naturale la VAST NATUR.

RESPONSABILITATE

ȘI RESPECT

Compania noastră are întotdeauna în vedere limitarea impactului negativ asupra mediului, protecția și reabilitarea progresivă a mediului care ne înconjoară. În orice moment al producției, începând de la extracția pietrei naturale, pe parcursul prelucrării și până la aplicarea produselor finale, ne străduim permanent să respectăm și să conservăm mediul natural.

Investim în tehnologiile noi care ajută la scăderea emisiilor poluante în atmosferă, maximizăm reciclarea și alocăm resurse importante pentru crearea unor sisteme care să asigure protecția mediului înconjurător.

Respectăm în aceeași măsură regulile referitoare la mediu cât și pe cele ale pieței și societății. Produsele și serviciile Vast Natur reprezintă o alegere responsabilă, atât ecologică cât și socială.

Vă invităm să descoperiți bogăția și calitatea produselor noastre și să ne lăsați să vă ajutăm să transformați visurile dumneavoastră în realitate. Noi oferim calitate superioară și propietăți excepționale ale pietrei.