vastnatur-piatra-naturala-ornamentala

Piatra naturală, longevitate și frumusețe

Fie că este la interior fie că este pentru exterior, piatra naturală poate fi o fundație sau o placare ce poate fi caracterizată prin rezistență, frumusețe și longevitate. Piatra naturală, cea decorativă, piatra fasonată sau nefasonată poate fi utilizată in diferite forme și mărimi, în palete complexe de culori și nuanțe sau finisări. Folosirea unei pietre ornamentale pentru a placa un perete de exterior poate oferi un efect vizual de efect ca și decor, în timp ce la interior piatra naturală poate exprima lux, eleganță sau, de ce nu, minimalism. Toate aceste calități ale pietrei naturale ornamentale țin însă și de finisaje, de tehnica de montaj și mai ales de gustul și bugetul clientului.

Piatra poate fi folosită de la bucăți mici pentru creionarea de detalii sau în forme mari care pot crea suprafețe fine pe un perete înalt.

Frumusețea pietrei decorative este scoasă în evidență când este combinată cu alte tipuri de materiale cum sunt lemnul, sticla sau metalul. Deși piatra este considerată ”rece”, o buna alegere a tipului de piatră poate crea un ambient plăcut și cald.

Pereții din piatră naturală sunt mereu o soluție pentru amenajarea unui interior și vor fi mereu la modă. Ca și lemnul, piatră naturală folosită pentru pereți interiori poate fi utilizată în numeroase stiluri de decor. Pot fi combinate modalități noi de decorare, moderne, dar care pot fi aranjate astfel încât aspectul sa fie vechi sau rustic. Pentru astfel de amenajări sunt disponibile numeroase variante de forme, culori și finisări, care pot fi folosite atunci când se lucrează cu piatră naturală ornamentală.

La Vast Natur puteți găsi toate tipurile de piatră ornamentală, piatra decorativă, piatră naturală fasonată sau nefasonată, placaj rustic, piatră pentru grădini sau piatră brută, toate in diferite forme și nuanțe, specifice calității și frumuseții pietrei de la Baia, Tulcea.

 

Comments are closed.