Magazin

Piatră pentru Zidărie

PIATRĂ BRUTĂ FASONATĂ

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.

Dimensiuni + Preț

– Piatra fasonata in forma de paralelipiped, cu dimensiuni diferite;

1500 lei/to cu TVA ( 1260 lei/t fără TVA)

Descriere si specificatii

Piatră naturală decorativă: Calcarul, cu nuanțe variate de alb-crem , este o piatră naturală apreciată pentru frumusețea sa durabilă. Este un material versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații de design interior și exterior.

Culori disponibile: Varietate de nuanțe de alb-crem.

Utilizare: Ideal pentru realizarea de zidărie interioară sau exterioară.

Aspect: Piatra brută fasonată rectangular combină aspectul natural cu regularitatea formelor, oferind un design solid și atractiv. Fiecare piatră în parte este atent finisată, păstrând totuși textura și varietatea formelor. Această piatră oferă un aspect de zidărie autentic, dar ușor de montat.

Durabilitate: Rezistent la uzură și intemperii, potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Montaj: Montajul zidăriei de piatră naturală decorativă implică pregătirea și curățarea atentă a suprafeței pietrelor, dispunerea manuală a fiecăreia pentru ca crea modelul dorit. Este importantă utilizarea unui mortar de calitate, specific zidăriilor din piatră naturală. Acest proces necesită timp și răbdare, însă rezultatul final este autentic și durabil.

Sugestii de produse

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.