Magazin

Piatră pentru Zidărie

PIATRĂ BRUTĂ

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.

Dimensiuni + Preț

– Piatra cu diferite forme si dimensiuni, cu cel putin o fata dreapta

– preț 850 lei/t cu TVA ( 714,29 lei/t fără TVA)

Descriere si specificatii

Piatră naturală decorativă: Calcarul, cu nuanțe variate de alb-crem , este o piatră naturală apreciată pentru frumusețea sa durabilă. Este un material versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații de design interior și exterior.

Culori disponibile: Varietate de nuanțe de alb-crem.

Utilizare: Ideal pentru realizarea de zidărie interioară sau exterioară.

Aspect: Piatra brută pentru zidărie este alegerea ideală pentru proiectele care au la bază aspectul natural și autentic. Piatra își păstrează forma și textura originală. Prin marginile neregulate și formele variate, acest produs este ideal pentru proiectele dumneavoastră de zidărie.

Durabilitate: Rezistent la uzură și intemperii, potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Montaj: Montajul zidăriei de piatră naturală decorativă implică pregătirea și curățarea atentă a suprafeței pietrelor, dispunerea manuală a fiecăreia pentru ca crea modelul dorit. Este importantă utilizarea unui mortar de calitate, specific zidăriilor din piatră naturală. Acest proces necesită timp și răbdare, însă rezultatul final este autentic și durabil.

Sugestii de produse

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.