Magazin

Piatră pentru Pavaj

Piatră Calcar Lis (Cross-Cut)

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.

Dimensiuni + Preț

– 5 x LL x 2cm  preț 110 lei/ml cu TVA ( 92,44 lei/ml fără TVA)

– 7 x LL x 2cm  preț 100 lei/ml cu TVA ( 84,03 lei/ml fără TVA)

– 10 x LL x 2cm  preț 100 lei/ml cu TVA ( 84,03 lei/ml fără TVA)

Descriere si specificatii

Piatră naturală decorativă: Calcarul, cu nuanțe variate de alb-crem , este o piatră naturală apreciată pentru frumusețea sa durabilă. Este un material versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații de design interior și exterior.

Culori disponibile: Varietate de nuanțe de alb-crem.

Utilizare: Ideal pentru realizarea de pavaje interioare sau exterioare.

Aspect: Piatra Cross-Cut oferă un aspect deosebit prin tăierea pietrei transversală, dezvăluind textura sa internă. Forma precisă oferă posibilitatea creării de pattern-uri variate în funcție de cerințe. Acest tip de piatră oferă un aspect remarcabil și este un detaliu ce poate da o notă distinctivă proiectelor dumneavoastră.

Durabilitate: Rezistent la uzură și intemperii, potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Montaj: Procesul începe prin pregătirea atentă a suprafeței, asigurându-se că este nivelată și compactată corespunzător. Apoi, fiecare piatră este plasată cu atenție pentru a crea pattern-ul dorit, cu distanțe uniforme pentru un finisaj precis. Pentru a asigura rezistență și durabilitate pavajului, se recomandă utilizarea unui strat de nisip sau mortar între pietre.

Sugestii de produse