Magazin

Piatră pentru Pavaj

pavaj ANTICHIZATĂ

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.

Dimensiuni + Preț

– 10 x 10 x 2 cm preț 130 lei/ml cu TVA ( 109,24 lei/ml fără TVA)

– 10 x 20 x 2cm  preț 125 lei/ml cu TVA (105,04lei/ml fără TVA)

– 10 x LL x 2cm preț 120 lei/ml cu TVA ( 100,84 lei/ml fără TVA)

– 7 x LL x 2 cm preț 120 lei/ml cu TVA ( 100,84 lei/ml fără TVA)

Descriere si specificatii

Piatră naturală decorativă: Calcarul, cu nuanțe variate de alb-crem , este o piatră naturală apreciată pentru frumusețea sa durabilă. Este un material versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații de design interior și exterior.

Culori disponibile: Varietate de nuanțe de alb-crem.

Utilizare: Ideal pentru realizarea de pavaje interioare sau exterioare.

Aspect: Piatra antichizată este unul dintre cele mai răspândite finisaje în lume. Cu un aspect care amintește de trecut, această piatră naturală a fost atent prelucrată pentru a obține o patină distinctivă. Textura adaugă o eleganță rustică, făcându-l potrivit pentru proiectele de design interior sau exterior. 

Durabilitate: Rezistent la uzură și intemperii, potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Montaj: Procesul începe prin pregătirea atentă a suprafeței, asigurându-se că este nivelată și compactată corespunzător. Apoi, fiecare piatră este plasată cu atenție pentru a crea pattern-ul dorit, cu distanțe uniforme pentru un finisaj precis. Pentru a asigura rezistență și durabilitate pavajului, se recomandă utilizarea unui strat de nisip sau mortar între pietre.

Sugestii de produse