Magazin

Piatră pentru Pavaj

PAVAJ POLIGONAL

*Realizăm și lucrări speciale în funcție de cerințele clientului. Pentru acestea, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0740110101.

Dimensiuni + Preț

– grosime 5-10 cm preț 85 lei/mp cu TVA ( 71,43 lei/mp fără TVA)

Descriere si specificatii

Piatră naturală decorativă: Calcarul, cu nuanțe variate de alb-crem , este o piatră naturală apreciată pentru frumusețea sa durabilă. Este un material versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații de design interior și exterior.

Culori disponibile: Varietate de nuanțe de alb-crem.

Utilizare: Ideal pentru realizarea de pavaje interioare sau exterioare.

Aspect: Piatra poligonală aduce un aspect rustic și autentic proiectelor dumneavoastră. Cu forme  variate, această piatră naturală decorativă oferă o notă de originalitate și o textură distinctă. Potrivită pentru proiecte interioare sau exterioare, piatra poligonală îmbină calitatea durabilă cu aspectul rustic.

Durabilitate: Rezistent la uzură și intemperii, potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Montaj: Procesul începe prin pregătirea atentă a suprafeței, asigurându-se că este nivelată și compactată corespunzător. Apoi, fiecare piatră este plasată cu atenție pentru a crea pattern-ul dorit, cu distanțe uniforme pentru un finisaj precis. Pentru a asigura rezistență și durabilitate pavajului, se recomandă utilizarea unui strat de nisip sau mortar între pietre.

Sugestii de produse