Vast Natur este o companie ce asigura intreg lantul de productie, de la extractia si prelucrarea pietrei naturale pana la transport si montaj.

Transportul pietrei naturale

Pentru orice cantitate de piatra naturala, fie ca este vorba de fasonata, bruta sau chiar si lespezi ornamentale, Vast Natur asigura variante avantajoase de transport oriunde in tara. Pentru ca totul sa fie “ca pe roti” ne ocupam de ambalare, infoliere si asezarea pe paleti de lemn. Timpul de livrare este foarte scurt, din stocul depozitului propriu sau al distribuitorilor, astfel nu va trebui sa asteptati.

Consultanta

Cu o experienta indelungata in lucrul cu piatra naturala va asiguram consultanta in alegerea tipului potrivit de piatra pentru proiectul dvs. Desi piatra naturala pare sa arate toata la fel, exista diferinte majore in functie de tipul de roca, prelucrare, etc. Acestea determina rezistenta mecanica, rezistenta la uzura, stabilitatea, evolutia culorii in timp.

Alegerea amenajarii cu piatra naturala este o decizie importanta, cu implicatii pe termen lung. Personalul Vast natur are o experienta de peste 15 ani de colaborarai cu arhitecti, designeri, ingineri constructori.

Montaj

Vast Natur executa lucrari de montaj sau placare cu piatra naturala, doar cu produsele proprii. Acestea, impreuna cu personalul specializat asigura lucrari de calitate, durabile.