vast natur piatra naturala

Timpul trece, piatra rămâne. Piatra a dăinuit de-a lungul vremurilor, a fost fundaţia pe care a fost construită lumea. Uneori rece, alteori sensibilă, piatra a protejat existenţa oamenilor, a luat forme şi întrebuinţări diferite. A rămas alături de noi.

Compania

Vast Natur este producător de piatră naturală decorativă. Activităţile companiei sunt legate de extracţia, prelucrarea şi comercializarea produselor din piatră naturală ornamentală încă din 2003, anul când a fost înfiinţată la Constanţa.

Cariera de piatră pe care compania o deţine şi o exploatează este localizată în Baia, judeţul Tulcea. Această zonă este recunoscută pentru carierele de piatră tradiţională de înaltă calitate, cu deosebite caracteristici specifice „pietrei de Baia/Dobrogea” cum ar fi culoarea şi caracterele distincte ce se regăsesc în stare naturală în straturile de piatră din carieră.

prezentare vast natur

Fabrica de prelucrare este în aceeaşi locaţie, are o suprafaţă de 2 ha şi poate procesa lunar până la maxim 2000 metri pătraţi de piatră brută extrasă din carieră, blocurile de calcar fiind transformate în variate produse sau piatră ornamentală decorativă cu diferite forme şi mărimi. Compania investeşte constant în tehnologie şi personal pentru a asigura procesul de producţie la standarde competitive.

Vast Natur realizează produse pentru placări cu piatră ornamentală, pavări cu piatră pentru alei şi grădini, zidărie rustică, placări de pereţi interiori sau exteriori, garduri, pardoseli, trepte, lucrări şi proiecte speciale. Calitatea superioară şi proprietăţile deosebite ale pietrei oferite de către Vast Natur acoperă toate cerintele firmelor de construcţii şi arhitecţi, showroom-uri şi distribuitori. Cu deosebitele caracteristici ale pietrei de Baia-Tulcea, Vast Natur oferă produse finite remarcabile, cu o frumuseţe durabilă, cu design mereu actualizat şi modern. Clienţii noştri ne-au ajutat să avem o creştere constantă în ultimii ani pentru că diversitatea produselor şi serviciile speciale au fost mereu la o calitate înaltă.

Responsabilitate şi respect

Compania noastră are întotdeauna în vedere limitarea impactului negativ asupra mediului, protecţia şi reabilitarea progresivă a mediului care ne înconjoară. În orice moment al producţiei, începând de la extracţia pietrei naturale, pe parcursul prelucrării şi până la aplicarea produselor finale, ne străduim permanent să respectăm şi să conservăm mediul natural. Investim în tehnologiile noi care ajută la scăderea emisiilor poluante în atmosferă, maximizăm reciclarea şi alocăm resurse importante pentru creare unor sisteme care sa asigure protecţia mediului ambiant.

Respectăm în aceeaşi măsură regulile referitoare la mediu cât şi pe cele ale pieţei şi societăţii. Produsele şi serviciile Vast Natur reprezintă o alegere responsabilă, atât ecologică cât şi socială.


Distribuitori

BRASOV: Lemet-Stone SRL

B-dul Grivitei nr. 1H
Tel: 0755-618287
www.piatra-naturala-brasov.ro

FOCSANI: Altdorf Tehnik

Str. Piaţa Victoriei nr. 12
Tel: 0745-370.443, 0762-258.699
altdorftehnik@yahoo.com

CLUJ: Compact Stone Catluc SRL

Bd. Muncii nr. 66
Tel: 0745 435755


Certificari

certificat strongest
certificat strongest cerinte